Exact

Exact ble grunnlagt i 1954 og har ca. 200 spesialister som leverer et bredt spekter av oppmålingstekniske tjenester til bygg- og anleggsbransjen, on- og offshoreindustrien samt offentlige og private organisasjoner i hele Norden. Exact er å finne i Sverige, Norge, Finland, Estland, Tsjekkia og Canada.

Vi er et moderne geomatikkselskap med 60 ansatte i Norge fordelt på kontorene i Oslo, Bergen, Tønsberg og Namsos. Vi ønsker å utvikle vår kompetanse som totalleverandør av geomatikktjenester til det beste for våre viktige kunder.

Vi leverer kvalitetsprodukter over hele spekteret fra enkle feltdata til avansert innsamling og behandling av store datamengder som grunnlag for tredimensjonale modeller av terreng, bygningskropper, stålkonstruksjoner eller andre strukturer. Vår faglige bredde gir trygghet for at oppdrag løses på en profesjonell måte, med en topp moderne utstyrspark.

Exact er førstevalget av oppmålingsselskap for ansatte og kunder. Selskapet har nasjonale rammeavtaler med de mest profesjonelle og velkjente entreprenørene i Norge. Vi har vært involvert i de største og mest renommerte utbyggingsprosjekter i Norge de siste 60 år innen infrastruktur, industri og offshore.

Kontakt

Exact
Hovedkontor Oslo
Østre Aker Vei 24
0581 OSLO
Norway
E-post:post@teamexact.com
Tel.: +47 22 88 58 70
Faks: +47 22 88 58 71
http://www.teamexact.com