Asker Oppmåling AS

Vi er i dag et firma med 19 ansatte og et av de største firmaene i bransjen som kun arbeider med oppmålingssaker. Firmaet ble etablert av Rolf Myhre, som et enkeltmannsforetak i 1986. 1 januar 1998 ble firmaet gjort om til et aksjeselskap.

Asker Oppmåling AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 (Høyeste klasse).

Asker Oppmåling AS er medlem i Startbank som er bygg og anleggsnæringens leverandørregister. Registeret ble etablert i tett samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL) og offentlige myndigheter som et ledd i prosjektet «Seriøsitet i byggenæringen»

VI KAN BLANT ANNET STÅ TIL TJENESTE MED:
Beregning, plassering og kontroll av nybygg. Eiendomsmålinger, søknad om ansvarsrett, digitale terrengmodeller/3D modeller. GPS målinger. Veistikking/kontroll. Bygg og anleggsmålinger. Presisjonsnivellement. Skanning av fasader og innvendig bygg for rekonstruksjon av tegninger.
Setningsmålinger. Grunnlagsmålinger. Ledningskartlegging. Masseberegning. Kommunaltekniske målinger. Kartlegging/profilering. Innmåling med drone UAV(Unmanned Aerial vehicle)/UAS(Unmanned Aerial System)/RPAS (Remoteely Pilot Aircraft System)

KONTAKT

Asker Oppmåling AS
Ravnsborgveien 52 – 1395 Hvalstad
Telefon: 66 79 99 80

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>