Blinken AS

Blinken a.s er leverandør av måleinstrumenter og forbruksmateriell til landmåling-, bygg- og anleggsbransjen. Firmaet holder til i eget bygg på Gressvik utenfor Fredrikstad.

Vi retter oss mot oppmålingsfirma, kommuner, statens vegvesen, e-verk, jordskiftekontor, entreprenører og næringsdrivende med vårt produktspekter av avansert måleutstyr som GPS, totalstasjoner, skannere, lasere, maskinstyring og et stort utvalg av oppmålings-rekvisita.

Vi har et betydelig lagerhold i egne lokaler og daglig leveranser over hele landet.

Siden 1981 har vi etablert et solid team basert på erfaring, kunnskap og god serviceinnstilling.
Blinken har i dag over 17 ansatte og egen autorisert serviceavdeling. Våre serviceingeniører har mange års erfaring, og blir fortløpende videreutdannet på kurs hos våre leverandører i inn- og utland.

Av produkter vi kan levere kan vi nevne: GPS og GPS/GLONASS/GALILEO løsninger, enmannsstasjoner og totalstasjoner med tilhørende utstyr, maskinstyring, lasere, laserscannere, avstandsmålere, feltcomputere, nivellerer, håndholdte GPS-mottakere, planimeter, bensindrevne og batteridrevene bormaskiner, fuktmålere, kompass, stigningsmålere, håndkikkerter, målebånd, merkespray, stikningsutstyr, grensemerker, droner (UAV), forbruksmateriell m.m.

Gjennom gode leverandører, med Topcon som hovedleverandør, samarbeidspartnere og eksterne fagmiljøer har vi lykkes å etablere en stabil plattform i en bransje i rask utvikling. Det avgjørende er kvalitet i alle ledd. Vi setter pris på den tillit vi har opparbeidet oss underveis.

For oss handler det om å jobbe for et klart mål: Fornøyde kunder.

Besøk- og vareleveringsadresse:
Blinken a.s
Østkilen 4
1621 Gressvik

Blinken a.s
Tlf. +47 90 70 11 00
Fax. +47 69 36 09 20
e-post: blinken@blinken.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>